Μελέτα, μα έχε άγρυπνα και ανοιχτά τα μάτια της ψυχής σου στη ζωή...

Δημήτρης Γληνός

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Μίκης Θεοδωράκης -85 χρόνια ζωής

Στις 29 Ιουλίου ο Μίκης Θεοδωράκης συμπληρώνει 85 χρόνια ζωής. Τα λόγια είναι περιττά. Ο Θεοδωράκης είναι μοναδικός. Προσπάθησα να φτιάξω ένα μικρό αφιέρωμα. Το υλικό είναι πολύ. Δεν ήξερα τι να διαλέξω. Η επιλογή μου είναι ενδεικτική.

4 σχόλια :

annboukou είπε...

Όλο το μυστικό είναι στο στήσιμο του υλικού ώστε να είναι ελκυστικό και συνάμα ευανάγνωστο. Καλύτερα λιγότερα πράγματα και πιο αντιπροσωπευτικά. Όταν κάποιος θέλει να ψάξει περισσότερο μπορείς να βάλεις έναν σύνδεσμο και να τον παραπέμπεις είτε παραπέρα είτε σε δεύτερο ή και τρίτο glogster. Αυτή την ιδέα είχα να δημιουργήσω αφίσσες σε επίπεδα για να μπορώ να απευθυνθώ σε διαφορετικού τύπου αναγνώστες τους.

Δεν το έβαλα ακόμη στην πράξη, αλλά επειδή με προβλημάτισε και μένα το θέμα, μου ήρθε αυτή η ιδέα. Τώρα είναι περίοδος αποτοξίνωσης και δεν κάνω τίποτε. Ίσως γράφω μόνο κανένα σχόλιο που και που...

sofia είπε...

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.Έτσι κι αλλιώς κι εγώ προσπαθώ να το μάθω, διότι δεν ήταν και ιδιαίτερα εύκολο. Στο επόμενο που θα φτιάξω θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου. Τώρα έχω χρόνο για πειραματισμούς.

Βάσω Ραμπαούνη είπε...

Σοφία,

Σου απάντησα στο δικό μου ιστολόγιο. Τώρα κατάλαβα γιατί είχα δυσκολία με τον κωδικό πρόσβασής μου

dreamteamk9 είπε...

Σοφία, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση βιβλίου για το Λεονάρντο. Ήδη έγινε update του post.

Η αφίσα σου για το Μίκη μου άρεσε.
Το glogster μπορεί να κουράζει λίγο με τη μετατροπή του ελληνικού κειμένου σε εικόνα, αλλά αποζημιώνει με το παραπάνω.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!