Μελέτα, μα έχε άγρυπνα και ανοιχτά τα μάτια της ψυχής σου στη ζωή...

Δημήτρης Γληνός

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Το καινούριο μας σχολείο

Μια μεγάλη έκπληξη μάς περίμενε σήμερα το πρωί. Η πόρτα του σχολείου ήταν κλειστή γιατί μια άλλη πόρτα άνοιξε για να μάς υποδεχθεί. Η πόρτα ενός καινούριου σχολείου. Πολλά χρόνια περιμέναμε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το νέο κτίριο. Η ημερομηνία παράδοσης μετατίθετο από χρονιά σε χρονιά και από μέρα σε μέρα γι' αυτό δεν πολυπιστέψαμε την είδηση  ότι η Δευτέρα θα είναι μια διαφορετική ημέρα και ότι επιτέλους τα μαθήματα θα γίνουν στο καινούριο σχολείο.

Μολονότι η μέρα βροχερή και βαριά συννεφιασμένη  η ατμόσφαιρα ήταν πολύ χαρούμενη. Ζωηρές φωνές, γέλια, ενθουσιασμός και μόλις χτύπησε το κουδούνι πανζουρλισμός από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες.
Ανυπομονησία να μπούν στις τάξεις. Κόψανε και κορδέλα Επιτέλους ευρύχωρες αίθουσες, φωτεινές, βαμμένες με όμορφα απαλά χρώματα. Άλλος πανηγυρισμός εκεί. Όλα είναι τόσο διαφορετικά από την Παρασκευή! 
 

Μέχρι και ο ήλιος φάνηκε για λίγο 

 Σκέφτομαι τους μαθητές των προηγούμενων χρόνων που αποφοίτησαν με το παράπονο ότι δεν πρόλαβαν να χαρούν το νέο σχολείο και ότι το μόνο που εισέπρατταν κάθε φορά που διαμαρτύρονταν ήταν υποσχέσεις. Υποσχέσεις που κράτησαν χρόνια. Με τον δικό τους τρόπο όμως συνέβαλαν στην επίσπευση των εργασιών και στην ολοκλήρωση των διαδικασιών. Τους οφείλουμε ένα ευχαριστώ.

Καλορίζικο !

7 σχόλια :

Θωμάς είπε...

Καλορίζικο, Σοφία, το καινούριο σας σχολείο! Πολύ ευχάριστη είδηση.

Ανώνυμος είπε...

ωραίες φωτο καλοριζικο!


Μαράκι

Μαρία Νι είπε...

Να και κάτι ευχάριστο.
Καλημέρα και καλορίζικο!

οι μαθητές του Γ3 και Γ4 είπε...

Πανέμορφο!Καλορίζικο!Να το χαίρονται οι μαθητές σας και να το προσέχουν!

ΔΑΝΑΗ είπε...

Σοφία μου, καλορίζικο να είναι το σχολειό σας! Χαίρομαι αφάνταστα και για σένα και για τους παλιούς μου μαθητές που αρκετοί βρίσκονται φέτος στην Α' τάξη του δικού σου σχολείου.

Με εκτίμηση

Μαρία Λαμπρίδου

sofia είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.

Μαρία Λαμπρίδου έχω μαθητές τους μαθητές σου στην Α΄τάξη. Οι ίδιοι με ρώτησαν αν σε γνώριζα.
Ελπίζω να είσαι καλύτερα στη νέα σου Θέση.

Να είστε όλοι καλά

Βάσω είπε...

Τυχεροί! Σας ζηλεύουμε!!! Να είστε όλοι καλά και να το χαρείτε.